NES HISTORIELAGS 20-ÅRSJUBILEUM

Den 9. oktober 1996 ble Nes historielag stifta, og 12 personer tegnet seg for medlemskap. Nå har 20 år gått, og medlemstallet har økt til 331.

Den 9. oktober 2016 inviterte vi til jubileumsforestilling for å vise litt av det vi har drevet med disse årene, og samtidig feire oss selv med god underholdning.

Her er noen glimt fra programmet:

gerd-eli-berge
Gerd Eli Berge leste prologen som Arne Mathismoen skrev til 10-årsjubileet. Foto: Ingunn Lundberg

einar-pa-talerstolen
Bildefremvisning: Einar Hanserud forteller fra utvalgte arrangement og aktiviteter i historielaget gjennom 20 år. Bildeframvisning var i samarbeid med Torstein Hanserud.
frank-syversrud
Frank Syversrud på fele

Nes spel- og dansarlag her representert ved Knut Myrann, Johan Holland, Frank Syversrud, Sigrid Østvold og Kjell Eidal.

Rubber & soul v/Målfrid Breivik, Kristian Haraldset og Leif Inge Reime
Rubber & soul: Målfrid Breivik, Kristian Haraldset og Leif Inge Reime

peer-gynt-2
Magne Akervold og Berit Vestheim fremførte «Bukkerittet» av Peer Gynt

lederbukett-foto-ole-arne-lindahl
Tidligere ledere for laget; Sigmund Øen og Einar Hanserud fikk en ekstra takk for innsatsen av nåværende leder Leif Olav Klype. Foto: Arne Ole Lindahl

Programleder for kvelden var Alexander Ytteborg.

Nes historielag takker alle involverte for innsatsen!