Nes historielag på Hallingmarken 2017

For fjerde år på rad hadde Nes historielag stand på Hallingmarken. Dette er et trivelig møtested og standen ble godt besøkt. Vi fikk hele 21 nye medlemmer. Vår populære gjettekonkurranse fikk publikum til å gå av hengslene:  520 besvarelser ble levert! Men denne gangen var oppgavene kanskje vel krevende; vi fikk kun 15 riktige besvarelser.

Se fasiten her!

Gjettekonkurransen-skjema-2017-FASIT-2

Vinnere av konkurransen
Daglig leder for Hallingmarken, Helge Jensen, hjalp oss med trekningen. Her er resultatet:

1. premie (DAB-radio): Arne Åmellem (Nes)

2-6. premier:
Tage Lundberg (Nes)
Kari Anne Haugrud (Bagn)
Johannes Høva (Nes)
Bjørn Bæver (Kongsberg)
Hilde Gjestemoen (Nes)

På standen til historielaget kunne du:

• Delta i vår gjettekonkurranse på gamle gjenstander og vinne en dab-radio (verdi 1200 kr)
  • Kjøpe historielagets bøker med gode «markenstilbud»
  • Få informasjon om lagets turer, arrangement og bøker
  • Bli medlem!
  • Se bilder fra lagets aktiviteter

Takk til
For at Nes historielag skal kunne delta på Hallingmarken, trengs det stor dugnadsinnsats og det er hele 18 vakter som skal dekkes inn. I år sto disse medlemmene på stand: Vibeke Hjønnevåg, Knut Blingsmo, Anne Jervell, Oddveig Meaas, Elling Buøen, Sigmund Øen, Liv Barbro Langslet Lilleslåtten, Anne Lise Norheim, Astrid Hanserud, Einar Hanserud, Tore Espeseth, Olav Brøto, Ole Solli og Leif Olav Klype.

Takk til Elkjøp Gol for lån av storskjerm.
Takk til Grethe og Kristian Sandanbråten for lån av gjenstander til gjettekonkurransen.

Vi takker også Hallingmarkenkomiteen for nok et godt gjennomført arrangement for Nesbyen. Vi kommer gjerne igjen!

Hilsen styret i Nes historielag

Her kan du se noen bilder fra årets stand. Hold musepekeren over bildet for å stoppe bildekarusellen.

Hva er dette? Gamle snurrepiperier pirrer nysgjerrigheten - og konkurranseinstinktet til publikum.
    Astrid og Einar Hanserud ved tippeurnen
    Konstruktive diskusjoner!
  • Det var ofte kø for å levere
    Det var ofte kø for å levere "tippelapp"!
    Kvalifisert gjetning!
    Anne Lise Norheim og Liv Barbro Langslet Lilleslåtten
    Fv: Ole Solli og Elling buøen i samtale med Ingvar Daae
  • Daglig leder for Hallingmarken, Helge Jensen, sto for trekningen av vinnerne. Kasserer Olav Brøto har overoppsyn med trekningen