Nes historielag på Hallingmarken 2016

For tredje år på rad hadde Nes historielag stand på Hallingmarken. Dette er et trivelig møtested og standen ble godt besøkt. Vi solgte 26 bøker og fikk 13 nye medlemmer. Og det ble ny rekord på gjettekonkurransen vår: 650 besvarelser ble innlevert i år! Det er en økning på 150 fra fjorårets 500.

Trekning
Daglig leder for Hallingmarken, Helge Jensen, hjalp oss med trekningen. Her er resultatet:

1. premie (DAB-radio): Frank-Jonny Brenno Nesbyen

2-6. premier:
Ella Sandsmark, Geilo
Vidar Lothe, Bromma
Oddmund Vøllo, Hemsedal
Øyvind Nässelqvist, Nesbyen
Tove Østingsen, Ål

Takk til
For at Nes historielag skal kunne delta på Hallingmarken, trengs det stor dugnadsinnsats og det er hele 18 vakter som skal dekkes inn. I år sto disse medlemmene på stand: Sigmund Øen, Liv Langslet Lilleslåtten, Målfrid Breivik, Grethe Sandanbråten, Kikki Sandanbråten, Asbjørn Lein, Astrid Hanserud, Einar Hanserud, Tore Espeseth, Olav Sveinsson, Olav Brøto, Ole Solli og Leif Olav Klype.

Takk til Elkjøp Gol for lån av storskjerm.

Vi takker også Hallingmarkenkomiteen for nok et godt gjennomført arrangement for Nesbyen. Vi kommer gjerne igjen!

Hilsen styret i Nes historielag

Bilder fra Hallingmarken 2016

Hva er dette? Leif Olav Klype har kikket på stabburet og funnet fram 5 gamle gjenstander.
Hva er dette? Vi hadde funnet fram 5 gamle gjenstander vi ønsket å teste publikum på.

Klikk på lenka under for å se alternativene (Word-fil):

Gjettekonkurransen skjema 2016

Det var mange som fikk hodebry med oppgaven. Heldigvis fikk publikum 3 alternativer å velge mellom.

En populær stand!

Folk i alle aldre deltar i gjettekonkurransen.

Det var lang kø på lørdag!

Boksalget gikk også godt!

Helge Jensen trekker vinnerne