Du kan gi din grasrotandel til Nes historielag!

Nå kan du støtte Nes historielag hver gang du spiller hos Norsk Tipping!

Siden 2009 har du selv kunnet være med å bestemme hvem som kan motta inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping. Ordningen med Grasrotandelen startet i 2009, og her ser du hvordan du kan støtte Nes historielag.

Slik registrerer du deg som giver

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke fram til Nes historielag – og det finnes flere måter å gjøre det på:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren (oppgi Nes historielag eller organisasjonsnummer 983 522 610).
  • Send SMS med GRASROTANDELEN 983 522 610 til 2020 (tjenesten er GRATIS!)
  • Via grasrotandelen.no

Når en er registrert som giver første gang ligger dette lagret i spillkortet, så hver gang en bruker spillkortet går 5% av spillinnsatsen automatisk til det laget en vil støtte.

Det er viktig å merke seg at dette ikke koster deg noe! 5 % av din spilleinnsats vil uansett gå til en frivillig organisasjon, men ved å registrere ditt lag sørger du for ekstra inntekter til Nes historielag.

For at Nes historielag skal få mest mulig ut av denne ordningen er det viktig at du og alle du kjenner registrerer Nes historielag som sitt lag på spillekortet.

Så det er flott om dere sprer dette ut til alle dere kjenner og de dere tror vil støtte Nes historielag. Det er ingen krav om at de er bosatte i vår region – alle kan velge hvilken forening de vil. Så familie, venner, tippelag, tanter, onkler, barnebarn – alle andre må informeres om dette.

På forhånd takk!

Hilsen Nes historielag v/styret